ReFresh Bistro vyhrálo 2. místo v prestižní soutěži Franšíza roku 2023!

27.06.2024

ReFresh Bistro dosáhlo významného úspěchu v soutěži Franchisa roku 2023

S velkou radostí oznamujeme, že naše společnost ReFresh Bistro, síť školních bister, dosáhla významného úspěchu v soutěži Franchisa roku 2023, kterou pořádá Česká asociace franchisingu. V letošním devátém ročníku této prestižní soutěže jsme se umístili na skvělém druhém místě, čímž jsme potvrdili naši pozici mezi předními franšízovými koncepty na českém trhu.

ReFresh Bistro bylo založeno v roce 2017 s cílem modernizovat školní stravování a nabídnout studentům zdravé a chutné pokrmy. Naše síť školních bister rychle rostla a získala si oblibu díky kvalitní nabídce a modernímu přístupu. Od konce roku 2021 jsme se rozhodli rozšířit náš koncept prostřednictvím franšíz, což přispělo k dalšímu růstu a upevnění naší pozice na trhu.

Filip Calta, náš provozní ředitel, k tomuto úspěchu uvedl: "Umístění na druhém místě v soutěži Franchisa roku 2023 je pro nás obrovským oceněním naší práce a úsilí. Je to potvrzení, že náš koncept a přístup k podnikání jsou správné a že se nám daří naplňovat naše cíle."

Jakub Krampera, náš franšízový manažer, dodal: "Tento úspěch bychom nemohli dosáhnout bez našich skvělých franšízantů, kteří každý den přinášejí naši vizi do škol po celé zemi. Jsme hrdí na to, že můžeme společně budovat tak úspěšný a inovativní projekt."

Soutěž Franchisa roku, organizovaná Českou asociací franchisingu, hodnotí a oceňuje nejlepší franšízové koncepty na českém trhu. Ocenění se udělují na základě přísných kritérií, která zahrnují ekonomické výsledky, inovace, vztahy s franšízanty a celkový přínos pro trh.

Umístění ReFresh Bistro na druhém místě v této prestižní soutěži je důkazem, že jsme na správné cestě a máme potenciál i nadále růst a zlepšovat kvalitu školního stravování v České republice. Těšíme se na další úspěchy a rozvoj naší franšízové sítě. Pokud máte zájem stát se součástí naší úspěšné franšízy, neváhejte nás kontaktovat a dozvědět se více o možnostech spolupráce.